Fundaciji pomagajo tudi učenci OŠ Dobrovo in otroci tamkajšnjega vrtca

Ravnateljica OŠ Dobrovo, ga. Vesna Filej je glede donacije v višini 1.168,80 EUR za nas zapisala:

“Že nekaj let Fundacija Vrabček upanja, Občina Brda, Nogometni kluba Brda in Zavod za turizem, kulturo, mladino in šport Brda organizirajo dobrodelno druženje ob češnjah in nogometni žogi v Vipolžah. Vedno so prisotni ambasadorji Fundacije Vrabček upanja, uspešni slovenski in domači športniki, junaki Ene žlahtne štorije in številni drugi… Na prireditvi v Vipolžah sodelujejo tudi učenci Osnovne šole Dobrovo.
Letos smo dobrodelno akcijo zbiranja sredstev izvedli tudi v šoli in vrtcu. Otroke smo želeli ozavestiti o pomenu dobrodelnosti in krepitvi sočutja do otrok, ki potrebujejo posebno pomoč.
Otroke v vrtcu in učence smo nagovorili s sloganom:
»Mi, zdravi otroci, se odpovejmo sladkariji in dar poklonimo tistim, ki so pomoči potrebni.«

Na pomladnem koncertu, ki je bil organiziran 7. 6. 2017 v Vili Vipolže so bili prisotni predstavnik Fundacije Vrabček upanja g. Vladimir in predstavnica Bolnišnice za invalidno mladino v Stari gori ga. Gabrijela. Mladinski in otroški pevski zbor šole, solisti in orffova skupina so ustvarili nepozabno glasbeno doživetje. Na odru se je zvrstilo skoraj 100 nastopajočih. Ob prepolni dvorani obiskovalcev in dovršenem programu je bil pravi trenutek, da sta predstavnika Fundacije in Stare gore podelila šoli priznanje. Zlati Vrabček bo poslej krasil vitrino v šolski avli.”

Še enkrat hvala vsem učencem OŠ Dobrovo in otrokom iz vrtca!

0 EUR za nas zapisala: