Vabljeni na 2.dobrodelno druženje ob češnjah in nogometni žogi Goriška Brda 2013

V soboto 1. junija, vas vabimo v Goriška Brda, natančneje na nogometno igrišče v Vipolže, kjer se bomo zabavali v dobri družbi, češnjah in igranju nogometa.

Tudi letos bo v okviru Praznika češenj, potekalo dobrodelno druženje, saj so novinarji iz Veneta “Stampa Veneta Insieme” sprejeli vabilo, tako da se bodo lahko izkazali na »novinarskem dvoboju«. Igrali bodo proti primorskim novinarjem.

Poskrbeli smo, da se nam bodo tudi letos pridružili zanimivi gostje, ki se bodo poizkusili v nogometu in izvajanju 11-metrovk. Z nami bodo Peter Prevc, Jaka Hvala, Danilo Pudgar, Danilo Sergaš (111-krat daroval kri), pater Bogdan Knavs (Sveta Gora), Miran Burgič, Lidija Kristančič (Benedetič) in drugi briški športniki, novinarke, briške vinarke, zdravnice in medicinske sestre bolnice Stara Gora… in še številni drugi…

Naš Vrabček seveda upa in si želi, da bi se nam, tako kot lani, na dogodku pridružila tudi smučarska kraljica Tina Maze in vodja njene ekipe Team to aMaze Andrea Massi….Pred enim letom smo se vsi skupaj imeli zares lepo in kasneje je Tina imela najboljšo sezono doslej …. se pravi recept za izjemno olimpijsko sezono je znan ….

Okviren program letošnje prireditve:
14:30 turnir najmlajših nogometašev / U-8 /
17:00 novinarski (nogometni) dvoboj – Stampa Veneta Insieme: Primorska
18:00 krajša slovesnost z nagovorom župana Občine Brda ter predstavitev Fundacije Vrabček upanja
18:15 revijalne tekme – gostje
19:15 streljanje 11 m: gostje, donatorji , organizatorji,…

Foto: Robert Pavšič