Zbranih 16.154 €!

Objavljeno: 5 januarja, 2024

Zbranih 16.154 €!

Objavljeno: 5 januarja, 2024

Z licitacijo vrhunskih vin in ostalimi donacijami smo zbrali 16.154 €, ki bodo namenjena za nakup grelno-reanimacijske posteljice za novorojenčke.

V licitaciji so sodelovali briški, vipavski in kraški vinarji, ki so podarili svoja izbrana vrhunska vina. Med njimi najdemo vina, ki jih ni več mogoče kupiti ter zadnje primerke izjemnih letnikov.

Dimitrij Klančič, direktor Splošne bolnišnice dr. Franca Derganca Nova Gorica, je ob zaključku povedal: »Zelo sem vesel izkupička dobrodelne akcije – 16.154,00 evrov. Preko rednih donacijskih pogodb v decembru smo prejeli še kar nekaj dodatnega denarja, tako da lahko govorimo o skupni vrednosti okoli 40 tisoč evrov. Najprej bomo kupili grelno-reanimacijsko posteljico za novorojenčke. Ves denar, ki bo ostal, pa bomo namenili za potrebe pediatričnega oddelka. Zahvaljujem se vsem vinarjem, ki so darovali vsa ta vrhunska vina, vsem, ki so kupili ta vina in prav vsem, ki so preko SMS-ov in TRR-ja donirali bolnišnici. Tukaj gre za naše paciente in se pravzaprav v njihovem imenu zahvaljujem za vse dobro, kar ste ljudje in podjetja namenili pediatričnemu oddelku. Posebna zahvala gre Tomažu Kavčiču, ki je zelo pripomogel pri izvedbi dobrodelne akcije. Zaradi nje je bolnišnica postala povezovalni člen v regiji. Vidim pa še tudi veliko priložnosti za nadaljnjo rast in povezovanje.« (VIR)

Hvala prav vsakemu, ki je kakorkoli prispeval!